La Pastisseria Galán d’Albal aconsegueix la Plata en el XXXIV Concurs de Dolços de Pasqua
Albal torna a situar-se com un dels municipis que més anticipa amb il·lusió la festivitat de la Pasqua, una de les temporades més dolces de la Comunitat Valenciana, gràcies a la Pastisseria Galán.
El forn local, fundat per Ximo Galán i amb quasi quaranta anys de trajectòria en l’elaboració de dolços, s’ha convertit ja en un referent en mones de Pasqua.
Cada any destaca per les seues meravelloses creacions ensucrades i per la seua creativitat a l’hora de dissenyar i elaborar vistosos aparadors que respiren l’essència de la primavera. Per este motiu, el Gremi de Pastissers i Forners de la Comunitat Valenciana ha tornat a reconéixer el seu talent, atorgant-los el segon premi del XXXIV Concurs de Dolços de la Pasqua, en la categoria d’ornamentació comercial.
El Gremi de Forners i Pastissers de València torna a posar en la cimera a la Pastisseria Galán en el XLI Concurs de Sant Donís, amb motiu de la celebració del 9 d'Octubre. L'establiment local regentat per José Vicente Galán, segona generació després de passar-li el relleu el fundador…
Fa 40 anys que el Gremi de Forners i Pastissers de València enalteix el valor afegit que ofereixen els mestres del dolç en la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana. És el principal objectiu del #ConcursSantDonís, que ha complit quatre dècades i que este 2021 ha premiat a dues…
La pastisseria Galán d'Albal ha guanyat el Primer Premi a La millor Mocadorà i al Millor Aparador i Ornamentació Comercial als Premis del Gremi de Forners i Pastissers amb motiu del 9 d'Octubre. Segons ha informat Radio Sol Albal "el jurat estava format per professionals del sector, representants d'organització de…