Més de 300 inscripcions en les activitats per a persones majors de Picassent

Estimular i afavorir el manteniment de les funcions cognitives com ara la memòria, l’atenció, el llenguatge, el càlcul, el raonament, l’agilitat mental, així com conéixer les noves tecnologies amb internet i les xarxes socials, a més de conéixer millor el valencià o inclús poder utilitzar una nova llengua com ara l’anglés són els objectius que conformen la programació oferida, un any més, als cursos i tallers de la Regidoria dels Majors de l’Ajuntament de Picassent.


I per això, e
ste matí, ha tingut lloc, a la Casa de Cultura, l’acte que ha donat el tret d’eixida al curs 2016-2017 des d’esta àrea municipal. Un acte on han estat presents l’alcaldessa, Conxa Garcia i el regidor de l’àrea de Benestar Social i Majors, Carles Silla. Tots dos han presentat l’oferta formativa a les persones presents.

L’alcaldessa, en el seu discurs, ha volgut destacar que l’objectiu de l’equip de govern sempre ha estat i estarà augmentar la qualitat de vida de les persones majors. Així mateix també ha volgut agrair l’excel·lent•lent acollida que sempre tenen les activitats que es promouen des d’esta àrea.

Per la seua part, el regidor de l’àrea ha manifestat que amb estes activitats també volem promoure la participació dels majors, tot i impulsant activitats per que es relacionen, isquen, s’ho passen d’allò més bé, així com per establir vincles i alhora enfortir les relacions socials i la seua autoestima.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *