‘Camuflatge animal’, exposició en la commemoració de Sant Antoni a Rafelbunyol

Artista amb alcaldeL’artista local Jaume Panera, coincidint amb la commemoració de Sant Antoni, va inaugurar ahir a la vesprada en la Casa de la Cultura la seua exposició de pintura “Camuflatge Animal”, una mostra inspirada i motivada per la festivitat del patró de Rafelbunyol. Jaume Panera té una llarga trajectòria de mostres en la Sala d’exposicions municipal amb diferents arguments sobre els quals fonamenta la seua creació artística. En aquesta ocasió presenta un ampli catàleg d’obres a l’oli de gran riquesa cromàtica i repletes d’optimisme amb els animals com a protagonistes.

El “Bestiarium” particular presentat per Jaume Panera no és gens exòtic, les espècies animals que retrata no són éssers imaginaris, ni de terres llunyanes. A ell li interessen els pardals que veu per l’horta quan passeja o treballa. Retrats d’animals que fa amb el mateix respecte i afecte que fa els de les persones, sent a més els més moderns que ha fet fins al moment, utilitzant nous materials que situen la seua pintura en el segle XXI.

La inauguració de la mostra, que estarà oberta al públic fins al pròxim 29 de gener en la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, va comptar amb l’especial presència de l’Alcalde de la localitat, Fran López, els festers de Sant Antoni 2017, els representants de la Associació de Sant Antoni i representants dels grups de la Corporació Municipal.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *