“Deixa volar la imaginació”, nova exposició en Rafelbunyol

En la Casa de la Cultura de Rafelbunyol, es va inaugurar l’exposició “Deixa Volar la Imaginació” del Taller de Pintura “Núvols en l’Àtic”.

Una exposició en la qual han participat, coordinats pel seu professor Josep Llopis, 11 alumnes d’aquest taller: Carmen Marco, Manuel Martí, Mª Ángeles Civera, Carmen Latorre, Puri Sepúlveda, Nuria Ubeda, Mila Carbonell, Amparo Durà, Ángela Badias, José Manuel Borrás i Pilar Félix.

El Taller de Pintura “Núvols en l’Àtic” sempre ens sorprén amb la seua creativitat i originalitat a l’hora de definir i concretar imatges, convertint-se les seues mostres en font de reflexió i inspiració. En aquesta ocasió, una versió homenatjant als diferents ocells de la Comunitat Valenciana que els quals transmeten al públic espectador la sensació de poder volar.

Josep Llopis, al voltant d’aquesta idea afirma que “deixar volar la imaginació és com dominar l’aire. El nostre taller juga amb aquest vent i crea dia a dia paisatges insòlits, sorprenents, estranys, originals, inexplicables… oferint un ventall de noves possibilitats creatives.”

Per la seua part, la regidora de Cultura, Alicia Piquer, assegura que “és una gran sort comptar amb un grup de pintors i pintores amb tanta trajectòria que ha consolidat a Rafelbunyol l’interés per la creació artística, per la pintura, l’art, les diferents tècniques i moviments artístics i ha fet que molts veïns i veïnes de Rafelbunyol visiten assíduament la sala d’exposicions municipal”.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *