Fran López es reuneix amb els becaris de la Dipu

La joventut de “La Dipu et beca” ja ha començat a treballar en els seus corresponents departaments municipals, per això, ahir l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, es va reunir amb els becats i becades per donar-les la benvinguda.

Un encontre que va a voler aprofitar per a animar a tot l’equip a esprémer al màxim l’experiència, per aprendre i aprofitar aquesta beca el més possible.

Les va suggerir no tenir por a preguntar i a equivocar-se, ja que segons Fran López, “l’objectiu de la beca és aprendre però també aportar noves idees i suggeriments als seus corresponents àmbits.”

Com cada any, aquest estiu uns quants becaris poden gaudir del programa “La Dipu et Beca”, una forma educativa i remunerada d’endinsar-se en el món laboral.

Els xics i xiques que es troben en aquests moments realitzant carreres universitàries, estudis superiors i de formació professional, gaudiran d’aquesta oportunitat gràcies a aquest programa, durant el període de durada que comença l’1 de juliol de 2018 i finalitza com a màxim el 31 d’agost de 2018.

En aquesta edició de la beca s’han seleccionat a 9 estudiants, per a les àrees de comunicació, història, joventut, esports, administració, policia, biblioteca i residència.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *