Qui som

foto silvia tormo

Sóc Silvia Tormo, la nova directora de El Meridiano. Aquest diari que vostès llegeixen naix fa prop de tres anys amb un clar objectiu: informar els veïns i veïnes de la comarca de l’Horta de totes les notícies que ocorrien en els seus municipis.

Els inicis no van ser fàcils. El seu fundador i director en aquell temps, Fernando Alabadí, va aconseguir amb destresa fer-se un forat a la comarca i El Meridiano va passar a convertir-se en un mitjà habitual on informar diàriament a través del web o llegir amb deteniment el diari en paper que es publica mensualment.

Són més de 20.000 exemplars dels que es reparteixen al llarg de la comarca. Ajuntaments, centres de salut, biblioteques, cafeteries… són alguns dels llocs on es pot trobar el nostre diari.

Lluny de les grans capçaleres, els diaris gratuïts com El Meridiano tenen un gran futur i no només per la gratuïtat sinó perquè un diari es llegeix per una mitjana de 15 persones. I aquest és el principal motor de El Meridiano. La seua difusió.

Ara agafe jo el testimoni del diari i ho faig convençuda i amb il·lusió perquè crec en la comarca i en les seues possibilitats, perquè en El Meridiano és notícia des de l’alcalde o alcaldessa que posa en marxa una popular mesura fins al veí o la veïna que té una queixa o suggeriment. Ací tots tenen cabuda perquè l’important és la informació.

La meua experiència professional sempre ha estat relacionada amb la comarca. Durant prop de sis anys vaig ser part de l’equip de periodistes que cobria notícies per a Las Provincias Horta Nord. El meu contacte amb l’Horta Sud va ser a través de l’Ajuntament de Xirivella, on vaig treballar durant 4 anys com a responsable de comunicació.

Ara tinc un nou repte professional: agafe el testimoni de El Meridiano. Espere que disfruten del diari tant com ho fem els que formem part d’aquest mitjà de comunicació.


 

Col·laboren: Marta Moreno, Tomás Laguarda, Beatriz Sambeat i Laura Tronchoni

 

Comentarios: 2

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *

  1. Hola Silvia, soy Toni Fernández Miralles, secretario del la Coral Ramón Ibars de Mislata, en primer lugar mi felicitación por vuestro trabajo, así mismo me gustaría poder pasaros información de todas nuestras actividades, conciertos, trobadas corales etc.