1.300 euros para Alaquàs solidaria

L’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs ha recaptat un total de 1300 euros per a la campanya ALAQUÀS SOLIDÀRIA. La presidenta de l’entitat, Paquita Márquez Moreno, va entregar ahir a l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, aquest xec solidari que es destinarà íntegrament a aquesta iniciativa de l’Ajuntament d’Alaquàs que ha comptat amb la col·laboració d’un gran nombre de col·lectius i veïns i veïnes.

L’Alcaldessa d’Alaquàs va aprofitar l’acte celebrat al Castell per agrair personalment a aquesta entitat la col·laboració prestada a aquesta iniciativa creada per a obtindre aliments i fons per a les famílies d’Alaquàs amb menors al seu càrrec i que travessen per especials dificultats.

Des que es va iniciar la campanya ALAQUÀS SOLIDÀRIA, l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs ha participat activament plantejant diferents iniciatives. Dels diners recaptats, un total de 300 euros provenen dels beneficis obtinguts en l’últim viatge realitzat a Itàlia. Els 1000 euros restants han estat recaptats en l’activitat de ball que l’entitat realitza cada setmana. 

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *