Empreses de diferents sectors continuen mostrant el seu interés per adherir-se a Parc Sagunt II

L’èxit en la seua primera fase ha suposat que empreses ja instal·lades com Mercadona busquen augmentar de manera progressiva els seus serveis al parc empresarial

Parc Sagunt II continua rebent ofertes d’empreses procedents de diferents sectors per a adherir-se al polígon industrial, un espai que comptarà amb més de 5 milions de metres quadrats bruts a la disposició de les companyies. A causa de l’èxit exponencial de la primera fase del parc, amb l’ocupació de més del 98% de les parcel·les, ha suposat que empreses ja instal·lades com Mercadona busquen augmentar de manera progressiva els seus serveis al parc empresarial.

En aquest sentit, l’interés mostrat per empreses de diversos sectors per instal·lar-se en Parc Sagunt II demostra la consolidació del parc com un espai estratègic amb gran potencial econòmic i estructural on les companyies poden establir-se i dur a terme la seua activitat en un espai sostenible mediambiental i socialment, independentment de la seua àrea d’activitat.

De fet, signatures ja instal·lades al parc com Mercadona han manifestat la seua intenció d’ampliar la seua presència en Parc Sagunt, on preveu fer una inversió de 350 milions d’euros per al desenvolupament del seu projecte de gran envergadura.

L’objectiu de la cadena de supermercats és continuar expandint les seues edificacions mitjançant la construcció d’un nou centre logístic, plantejament que va començar en 2016 després de l’adquisició de diverses parcel·les i que conclourà en 2026 amb l’execució total del projecte.

A més, la companyia també pretén estendre el seu bloc logístic amb l’edificació d’un magatzem de congelats. Aquestes actuacions comportaran la creació de nous llocs de treball, amb la incorporació de 350 empleats de la multinacional en el polígon, que actualment compta amb 400 persones en la plantilla.

Garantir el creixement corporatiu de les empreses que conformen Espais Economics Empresarials, societat participada al 50% per la Generalitat i 50% per la SEPIDES, és un dels principals objectius del parc, espai que ofereix la màxima eficiència en les seues instal·lacions a través de la disposició de serveis i infraestructures d’alt rendiment.