Consuelo Espada, vencedora del XV Concurs d’All i Pebre de Sedaví
En aquesta edició l’esdeveniment gastronòmic estrenava catalogació com a Festa d’Interés Turístic Provincial.
Sedaví va celebrar en la nit del diumenge el seu XV Concurs d’All i Pebre, un esdeveniment gastronòmic que enguany estrenava la seua catalogació com a Festa d’Interés Turístic de la Província de València i que va comptar amb una xifra superior al centenar de participants i una xifra de comensals pròxima a les dues mil cinc-centes persones.
El jurat, compost per les falleres majors de Sedaví Eva Hurtado i Emma Ruz, a més de Nuria Díaz i Javier Tolsá components de les falles del municipi, van determinar que l’ All i Pebre elaborat per Consuelo Espada Picazo era el mereixedor del primer premi, mentres que va ser segon el cuinat per Vicente Gil Granero i tercer el de Máximo Vera de Julián.
El lliurament de premis, presentat per Javier Tolsá, va comptar amb la presència del director de Caixa Popular, Sergio Gallego que va ser l’encarregat d’obsequiar amb la tradicional mocadorà al tercer classificat. Les falleres majors Eva Hurtado i Emma Ruiz, van fer el propi amb el segon premi, mentres que l’alcalde José Francisco Cabanes, va entregar el primer. L’esdeveniment en aquesta ocasió va comptar amb la col·laboració de Carrefour, Recolim i Caixa Popular.
Finalitzat el lliurament de premis, l’himne regional va donar pas a un ramillet de focs artificials que va donar pas a l’actuació de l’orquestra Scream, per a concloure amb les activitats del dia.