La biblioteca Enric Valor de Catarroja acull la campanya d’Animació lectora

La Biblioteca Pública Enric Valor de Catarroja, amb la col·laboració del departament de Normalització Lingüística de l’Ajuntament, ha organitzat la campanya d’Animació lectora del curs 2023-2024.

A través de cinc sessions obertes al públic en general, i especialment adreçades a participants d’Infantil i de primer cicle de Primària, «pretenem transmetre als xiquets i xiquetes de Catarroja valors com el respecte o la igualtat, a més d’una aproximació lúdica al món dels llibres i la lectura», ha comentat la regidora de Cultura i Normalització Lingüística, Dolors Gimeno.

«La lectura és un factor determinant per al creixement individual de cada persona i com a element essencial per a la construcció d’una societat millor. La lectura permet desenvolupar el pensament crític i ens fa persones més empàtiques i comprensives», ha remarcat Dolors Gimeno.

A través dels contacontes, el públic assistent descobrirà la literatura oral i escrita de la mà de grans professionals, i també, podran conéixer els serveis de la biblioteca. Totes les sessions se celebraran divendres, de 18.00 a 19.00 hores, en el primer pis de la Casa de la Cultura, en la sala infantil de la Biblioteca Pública. La primera serà el divendres 23 de febrer amb Victoria Mínguez, seguirà el 8 de març amb Pau Blanco, el 12 i 26 d’abril amb Pau Vercher, i el 17 de maig, amb Lucia Sifre.