Nova fase de la campanya intensiva de neteja als carrers de Catarroja

Continua ‘Catarroja més neta’, la campanya intensiva de neteja viària impulsada en 2023 per l’Ajuntament amb l’objectiu de reforçar els treballs ordinaris i diaris de carrers, places i espais públics de la ciutat, davant el bon funcionament de les tasques dutes a terme.

«Continuem impulsant una iniciativa que té la finalitat de complementar la labor diària del personal de la neteja i, al mateix temps, incentivar la ciutadania a cuidar i mantenir els espais públics», assenyala l’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent.

Per a això, s’ha disposat un equip d’efectius, que procedeix a la neteja de taques i escombratge, tant de manera manual com mecànica. El nou calendari d’actuacions busca intentar arribar a tots els barris i zones de Catarroja amb un objectiu molt clar, que és millorar l’aparença i l’estat de carrers i vies.

A més, tal com s’ha fet a les anteriors campanyes, l’Ajuntament està informant la ciutadania de les zones en les quals s’actuarà a través de la senyalització i de les xarxes socials institucionals, amb la finalitat que aquests espais queden lliures d’estacionament i la neteja es faça de manera més efectiva.

El calendari de les pròximes jornades i les zones d’actuació seran les següents:

29 de maig: C/ Josep Serra Carsí (entre Victòria Costa i Av Múrcia)

5 de juny: Plaça del Charco, i C/ Almeria

12 de juny: C/ Alfafar, Sedaví i Benetússer

19 de juny: C/ València

26 de juny: C/ Casetes d’Isidoro (continuació) i C/ Antonio Claverol

3 de juliol: Túnel de vianants de Renfe

10 de juliol: C/ Germanies, ronda Est des de Ploma a Corts Valencianes

17 de juliol: C/ Cuenca i C/ Alacant

24 de juliol: C/ Santa Cecília i C/ Sant Miquel.

31 de juliol: C/ Herrero Penella i C/ Albal

7 d’agost: C/ Església – Plaça Port.