Celebració del XXIII Torneig Interescolar d’Escacs de Sedaví

El col·legi Vicente Pla Paredes es va emportar el primer premien la categoria de col·legis i l’IES Sedaví en el d’Instituts i centres de secundària.


El Poliesportiu Municipal de Sedaví va acollir la XXIII Edició del Torneig interescolar d’Escacs organitzat per la regidoriad’Educació i Infància en col·laboració amb el Club d’Escacs “El Drac Negre” en el que van participar una xifra superior als cent xiquets i xiquetes.


En el capítol de resultats en categoria sub-6 la vencedora va ser Paula Sánchez del col·legi Vicente Pla, sent segona Valeria Núñez i tercer Francisco López, tots dos del col·legi San Clemente; en sub-8 Darío i Jairo García van ser primer i segon, mentre que Baltazar González Del Pino va ser tercer, els tres del Vicente Pla; en sub-10 es va imposar Nicolás Villar del col·legi Sedaví, per davant d’Adrián Sánchez del Vicente Pla i Olga Lavrova del San Clemente; en sub-12 el triomf va ser per a Gala Pardo del Fernando Baixauli, segon Miguel Ángel Moreno del Sant Clementi tercer Daniel Scutelnicu del Fernando Baixauli. Finalment en categoria sub-16 Héctor Pons, Jose Ma i Adrián Arévalo, els tres de l’IES Sedaví, van ocupar els tres primers llocs.



Per centres, en primària es va imposar el col·legi Vicente Pla Paredes, sent segon el col·legi Fernando Baixauli Chornet, tercer el col·legi San Clemente i quart el col·legi Sedaví. En secundària, va ser primer l’IES Sedaví per davant del col·legi Sedaví.


Al lliurament de premis va assistir l’alcalde José Francisco Cabanes i la regidora d’Educació Amparo Cuenca Castillo al costat dels directors dels centres escolars del municipi i un professor de l’IES Sedaví.