Catarroja recepciona les obres del Pla Edificant del CEIP Jaume I el Conqueridor

L’Ajuntament de Catarroja ha recepcionat este matí les obres del Pla Edificant del CEIP Jaume I el Conqueridor. Les actuacions de millora han afectat a tots els edificis del centre i han convertit el col·legi en un espai accessible, gràcies a la instal·lació d’un ascensor a l’edifici principal, i en un edifici eficient energèticament gràcies a la substitució de la xarxa elèctrica i la instal·lació de noves lluminàries.  A més a més, s’han rehabilitat les pistes esportives, amb la renovació del paviment de la pista poliesportiva i la renovació de la pista de bàsquet del pati escolar.

 

A l’edifici principal de primària s’ha redistribuït la zona administrativa i l’espai reservat al professorat, la direcció i l’AMPA, s’han ampliat dels vestuaris i s’han adequat els banys. A un dels edificis d’infantil, el de xiquets i xiquetes de tres anys, s’ha ampliat la zona de la terrassa per eliminar els escalons i facilitar l’accessibilitat, s’ha construït un nou magatzem de neteja, una sala polivalent amb comunicació directa amb el pati, i s’han ubicat nous banys infantils dintre de les aules. En l’edifici de quatre i cinc anys s’ha ampliat la zona on s’ubica actualment la tutoria, disposant d’un espai on es disposarà la caldera i el dipòsit d’aigua, i la renovació dels armaris de les aules.

 

Les obres de millora del CEIP del Jaume I han estat emmarcades dins en el programa edificiant, un projecte posat en marxa pel govern autonòmic la passada legislatura que ha suposat la construcció i rehabilitació integral de 104 col·legis púbilcs a la Comunitat Valenciana i que va aconseguir acabar amb el sistema de barracons que al 2015 afectava a 27 col·legis públics.