Montcada compta amb una nova associació cultural El Quadrat

Dimarts va tindre lloc la primera assemblea de la nova associació cultural El Quadrat. Espai d’història i debats ciutadans de Montcada. Un nou espai de diàleg i estudi impulsat amb la finalitat de fer poble i teixir lligams entre el veïnat.

Segons els impulsors d’El Quadrat, l’associació proposa esdeveniments populars, debats i investigació. S’interessa «pel nostre poble i vol fer comunitat a través del debat ciutadà i el descobriment de la nostra història, les nostres tradicions i cultura locals i el foment de la nostra llengua», expliquen.

«Em complau profundament la creació d’aquest nou projecte que aportarà grans beneficis al nostre municipi. Ens ajudarà no només a comprendre com la història local ha contribuït a conformar la identitat del nostre poble sinó també a explorar esdeveniments, persones i llocs històrics que han tingut un impacte significatiu en la nostra localitat i a estudiar la transmissió de tradicions, valors i el sentit de pertinença, per això des de la Regidoria de Cultura li donem tot el nostre suport”, explica Anna Gascó, regidora de Cultura.

Per a formar part d’esta associació cultural i conéixer millor la història local, nostres tradicions i costums de Montcada, cal enviar un correu electrònic a la següent adreça: associacioelquadrat@gmail.com. També es poden conéixer les activitats que s’organitzaran des de l’associació a través de les seues xarxes socials.

Instagram: el.quadrat

Facebook: Grup participatiu/Perfil informatiu → Elquadrat