Catarroja renova el conveni amb AECA per a la modernització de l’àrea empresarial del Bony

L’Ajuntament de Catarroja i l’Associació d’Empresaris de Catarroja han signat de nou el conveni de col·laboració per a aquest 2024 per a continuar impulsant la modernització en l’àrea empresarial El Bony de Catarroja.

“L’objectiu és treballar conjuntament per impulsar la creació d’una EGM (Entitat de Gestió i Modernització), millorar el polígon, fomentar l’ocupació i el desenvolupament local”, ha assegurat l’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent.

Amb motiu de la visita realitzada el passat dimecres a la planta de producció de Velarte, en Catarroja, se va aprofitar per a signar la renovació del conveni, comptant amb l’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, la presidenta d’AECA, Patricia Muñoz, i en presència de la presidenta executiva de Velarte, Amparo Navarro.

Aquest conveni de col·laboració públic-privat, que compta amb una subvenció de 28.000 euros, va destinat a totes les empreses ubicades en el polígon industrial de Catarroja independentment de si estan o no associades a AECA.

Amb aquestes propostes, des de l’Ajuntament de Catarroja s’aposta per donar suport a les diferents empreses ubicades al polígon amb l’objectiu d’augmentar la capacitat del teixit empresarial i econòmic de la ciutat, atraure empreses innovadores al Polígon El Bony i impulsar la transformació digital de la PYME a la localitat.