Reunió clau per a millorar el transport públic en les àrees industrials de Paiporta

Amb l’objectiu de millorar les connexions de les tres àrees industrials dels polígons de Paiporta, s’ha mantingut una reunió clau per a abordar propostes de millora en el transport públic.

Des de la regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç de l’ajuntament de Paiporta, es va aprofitar per a presentar importants peticions que busquen beneficiar a la comunitat local i desenvolupar millores en el transport públic de la zona. «La col·laboració entre les diferents entitats i autoritats és el millor camí per a aconseguir l’optimització de la infraestructura dels nostres polígons» explica Redó.

En la trobada van participar la APIP (Associació de Polígons Industrials de Paiporta), José Antonio Redondo, regidor d’Economia, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta, Diego Román de FEPEVAL i Mar Martínez, Directora de l’Autoritat de Transport Metropolità de València.
Entre els principals temes discutits, es va destacar la necessitat de millorar la connexió entre les àrees industrials i l’estació de metro de Paiporta, així com enllaçar-les amb poblacions pròximes com Albal, Benetusser i Catarroja. Aquesta iniciativa té com a objectiu facilitar el desplaçament dels treballadors i millorar l’accessibilitat als polígons industrials. A més, es va presentar una proposta per a modificar l’itinerari de la línia d’autobús que uneix Paiporta amb Albal, amb la finalitat d’optimitzar el recorregut i fer-lo més eficient per als usuaris.

Una altra petició important va ser la instal·lació de marquesines en les parades d’autobús de Paiporta, una mesura crucial per a protegir els usuaris de les inclemències del temps, millorant així la comoditat i la seguretat dels passatgers mentre esperen el transport públic.