Catarroja incorpora nous agents en la Policia Local

La Policia Local de Catarroja ja compta aquest any 2024 amb onze nous agents després de la incorporació aquesta setmana de tres efectius a la plantilla. Es tracta d’una mesura que, conjuntament amb altres reforços humans i tècnics, busca millorar l’atenció i el servei de seguretat ciutadana.

A més de l’increment de personal en la Policia Local, l’Ajuntament de Catarroja ha apostat per millores com la modernització de la flota de vehicles, el suport a la Unitat de Medi Ambient, la recuperació de la Policia de Proximitat i la instal·lació de càmeres de control i regulació del trànsit.

Aquesta mesura s’uneix a altres, com la recent renovació d’una part de la flota amb un vehicle elèctric i tres híbrids, i amb els complements necessaris per a oferir una prestació del servei molt més completa, pròxima i sostenible. També amb la instal·lació de càmeres de control i regulació del trànsit en la zona del polígon industrial, el Port de Catarroja i Villa Carmen.

De manera paral·lela, també s’ha reforçat la Unitat de Medi Ambient a través de tasques especialment dirigides a la vigilància i protecció de les zones d’horta i del Port de Catarroja.

Així mateix, el municipi compta amb la recuperació del servei de la Policia de Proximitat i de Barri a les zones més comercials, composta per dos agents que patrullen a peu i també motocicletes elèctriques.

Amb tot açò, Catarroja aposta per una millora efectiva del servei i l’atenció cap a les ciutadanes i ciutadans i a favor de la seguretat del municipi.