Finalitza amb èxit el Camp de Voluntariat Juvenil Port de Catarroja

Ha finalitzat el Camp de Voluntariat Juvenil Port de Catarroja, una iniciativa que ha comptat amb la participació de 25 joves, d’entre 18 i 30 anys procedents de diferents ciutats espanyoles, en compromís amb la conservació de l’entorn natural i la millora del medi ambient.

Esta activitat, que es va desenvolupar del 15 al 29 de juliol, ha sigut possible gràcies a la coordinació de l’Ajuntament de Catarroja i l’Espai Jove amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Les persones voluntàries han dut a terme diverses tasques per a la preservació d’aquest espai natural. Entre les labors realitzades destaquen la neteja de sèquies i canals, la reparació de fustes en passejos i pantalans, la recol·lecció de residus flotants, i l’eliminació d’elements artificials.

A més, es van dedicar a la plantació de lliris i la millora de senyals i cartelleria, assegurant que l’entorn es mantinga accessible i agradable per a tota la comunitat.

Les activitats de treball van ser complementades per un variat programa d’activitats lúdiques i formatives. Aquestes activitats han inclòs excursions, tallers, dinàmiques de grup i vetlades nocturnes, fomentant un ambient de companyonia i aprenentatge promogut des de l’Ajuntament de Catarroja juntament amb el Espai Jove, peça clau i de referència per a la joventut del municipi.