L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells reprova els insults i actituds del portaveu del PP, Javi González

En el passat Ple Ordinari es va presentar una moció per reprovar al senyor Javi González, portaveu del Partit Popular, pels seues reiterats insults tant a membres de la corporació com a altres persones. La moció va ser aprovada per Compromís i el PSPV-PSOE.

Un dels exemples més recents és l’insult dirigit al portaveu dels bombers forestals, a qui va qualificar literalment com a «gos mantero» i el va comparar amb una cabra amb l’expressió «tira pal monte gos mantero«.

Un altre exemple d’aquestes actituds indignes d’un representant públic és el comentari fet el passat 3 de març, on va dir: «Cuando sea alcalde de Albalat, el sectarismo se acabarà. Estos energúmenos se van a tener que dedicar a otra cosa. Se irán junto al alcalde Nicolau a hacer el pino puente bajo un puente…».

Aquestes declaracions no poden ser tolerades per part d’un representant municipal i molt menys d’una persona que aspira a ser alcalde del nostre poble. Per això, Compromís i el PSPV-PSOE van proposar reprovar els reiterats insults,faltes de respecte, amenaces i mentides del senyor JaviGonzález, portaveu del Partit Popular.

No tenint prou amb els insults reiterats del portaveu del PP, l’actitud de Javi Gonzalez al ple de reprovació va serdesafiant, prepotent, orgullosa i supèrbia, demostrant que no es penedeix dels insults i mentires que ha dit.

Aquesta no és l’actitud que esperem d’algú que vol representar el nostre poble, i treballarem perquè les persones que ens representen mantinguen el respecte i la dignitat que la ciutadania mereix.

El PP va votar en contra de la reprovació

És trist que alguns membres del PP li riguen les gràcies i li aplaudeixen aquestes actituds. Qualsevol persona de bé que haja vist aquestes imatges i escoltat aquests insults no pot estar d’acord amb aquestes actituds, amb independència del partit al qual pertanyen o voten.