L’Escola d’Estiu de Catarroja comença la seua edició d’agost

Després de l’èxit de l’edició de juliol, amb 700 participants, Catarroja continua amb la seua ‘Escola d’Estiu’ durant el mes d’agost. Esta iniciativa, té l’objectiu de facilitar a les famílies la conciliació de la seua vida familiar i laboral durant el període vacacional en què els centres escolars estan tancats.

Coincidint amb la inauguració de l’edició d’agost, l’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent, ha visitat les instal·lacions del CEIP Jaume I, on es desenvolupa l’escola aquest mes, juntament amb el regidor d’Infància i Joventut, Miquel Verdeguer, i la regidora d’Igualtat, Beatriz Sierra.

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Catarroja, està dirigida a xiquets i xiquetes de segon cicle d’educació infantil fins a sisé de primària i l’horari de l’activitat és de 9:00 a 14:00 hores amb un servei de 8:00 a 9:00 hores sense cost addicional.

Com cada any, aquesta iniciativa municipal es desenvolupa amb gran èxit en totes les seues edicions: tant com Escola d’Estiu, com les seues homòlogues Escola de Nadal i Escola de Pasqua.

En esta edició d’agost, els xiquets i xiquetes gaudiran al llarg del mes d’una oferta molt completa d’oci saludable, cultural i social on poden desenvolupar les seues habilitats socials, cognitives i psicomotrius.