Tot llest en Massalfassar per a gaudir de la programació de les festes patronals

Orquestres, djs, tributs i musicals faran ballar fins a la matinada

L’Ajuntament de Massalfassar ha preparat un bon grapat d’activitats per a celebrar les seues festes patronals en honor a Sant Lorenzo.

Tot ha començat amb el tradicional Xupinazo el dia 1 d’agost, que donarà la benvinguda a les festes. Encara que el 28 de juliol, enmarcat en el programa festiu ha tingut lloc la Marxa Ciclista “MassalfassarOronet”.

Els més xicotets tindran una cita molt especial el divendres 2 d’agost amb Parc aquàtic amb deslitzador, tobogans, piscina i  i gran festa de l’Espuma en l’Av. Blasco Ibáñez. El dissabte 3 pel matí també haurà una activitat per a ells,a les 11:30, animació infantil Aventura Prehistòrica.El diumenge per la vesprada espectacle familiar-infantil “Nanets Band Rock”, una banda de rock súper divertida per a xiquets i xiquetes en l’Av. Blasco Ibáñez. El dimarts 6 altra activitat infantil,Gyncana aquàtica: jocs amb globus d’aigua, aparells mecanics, festa de l’espuma, poalades…un plan on la diversió està assegurada.

El dia 6 serà tambè el torn de la Gran Cavalcada de disfresses amenitzada per la Societat Musical de Massalfassar.Un dia després tindrà lloc la Festa del melonet en la que es faran tota classe de farolets.

A les festes de Massalfassar no li van a faltar nits de balls amb orquestra.El dia 3 serà el torn de LA TRIBU; el 5 l’Orquestra SEVEN CRASHERS; El 6 TOKIO BAND; El 7 SIDERAL; El 8 Macro festa SPACE ELEPHANTS; el 9 Nit de rock amb“INSIDIA Y TU”, tribut al grup de rock “Platero y Tú”y “LEÑA Para Incordiar”, tribut a la banda de rock “LEÑO” formada per Rosendo Mercado; el dia 10 MUSICAL “Los 80’s, una movida de musical”; l’11 Orquestra EMPOPADOS; i l’última nit, per acomiadar les festes Orquestra LA VÉRTIGO i després Remember by Ximo Mestre de “Espectaculos DX” fins que el cos aguante.Les altres nits serà moment de gaudir de les albaes; del teatre o del gran concert a càrrec de la Societat Musical de Massalfassar, en conmemoració del seu 25 aniversari.
La nit de les paelles serà el dilluns 12 d’agost. En la Avinguda Blasco Ibáñez tindrà lloc el sopar i l’orquestra, mentre que l’elaboració de les paelles es realitzarà als carrers Xavier Casp i Sant Llorenç.

Quant a l’esport, a més de la marxa ciclista a l’Oronet, el dia 4 es celebraran les partides de Galotxa de Juvenils locals i després, de jugadors Professionals i Amaters tots nascuts a Massalfassar: Moro, Álvaro i Luis contra Carlos, Javi i Rafa.

Pel que fa a la pólvora,tindrà una presència destacada amb la gran mascletà a càrrec de la pirotècnica Peñarroja de la Vall d’Uixó el dia 8; la gran mascletà a càrrec de la pirotècnica “El Bolo” de Museros el dia 9, les traques correguda pels carrers i la grans mascletàs a càrrec de la pirotècnica LLuch dels díes 10 i 11; les disparades tras les processons i el castell del dia 10.

Setmana cultural i esportiva
Música, processons, jocs i gastronomia són els ingredients fonamentals del programa, però enguany com a preludi a les festes patronals ha tingut lloc una setmana dedicadada a l’esport i la cultura del 22 al 30 de juliol.