La Policia Local de Foios incorpora a tres nous agents

El cos de Policia Local de Foios incrementa la seua plantilla amb la incorporació de tres nous agents. Després de superar el curs de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), els tres nous policies, dos homes i una dona, han ingressat en el cos policial del municipi on realitzaran les seues pràctiques durant els pròxims tres mesos. Una vegada finalitze el seu període d’aprenentatge i superen un examen de supòsit pràctic s’incorporaran de manera definitiva a la Policia Local com a funcionaris de carrera.

 

Amb aquests tres nous membres, el cos de Policia Local de Foios compta actualment amb 11 agents en plantilla i un oficial en el càrrec de cap del servei de Policia Local. «L’arribada de nous agents al cos de la Policia Local millorarà la seguretat ciutadana als carrers de Foios, ja que permetrà incrementar les tasques de vigilància i cobrir més zones del municipi», ha destacat l’alcalde de Foios, Sergi Ruiz.

 

Entre les funcions que tindran a partir d’ara els tres agents en pràctiques, es troben «tasques de policia administrativa, de trànsit i mediambiental», tal com explica Sergio Lasheras, cap de Policia Local de Foios. A més, l’arribada d’aquests nous professionals permetrà reforçar la seguretat durant les festes patronals 2024 que ja han començat.

 

En concret, el dispositiu especial de seguretat dissenyat amb motiu de les pròximes jornades festives inclou el reforç dels serveis en horari nocturn a causa de la celebració d’esdeveniments musicals i d’oci en aquesta franja horària. «Durant les festes, reforçarem la vigilància durant les nits per a evitar que es produïsquen baralles, robatoris o agressions sexuals», ha detallat el cap del servei.