Un cartell musical variat per a totes les edats protagonitza les Festes de Sant Roc 2024 a Paiporta

L’èxit de participació marca l’inici de les festes, amb un reforç de la seguretat del Recinte Firal per a garantir el gaudi dels assistents

Les Festes de Sant Roc 2024 a Paiporta seguixen el seu curs, i la programació continua amb propostes per a tots els gustos i edats. Hui, 9 d’agost, els veïns i visitants podran gaudir d’una variada programació que es destaca per dos grans esdeveniments nocturns: un Tribut a Raphael en la Plaça 3 d’Abril a les 23.00 h, i un Festival Remember en l’escenari del Recinte Firal, també a les 23.00 h. Amb estes dos opcions, la Regidoria de Cultura vol assegurar que tots els assistents troben el seu espai en les festes, siguen quines siguen les seues preferències musicals.

«La programació d’enguany reflectix el nostre compromís amb oferir alternatives per a tots els públics», ha assenyalat la regidora de Cultura, EstherTorrijos. «Volem que cada persona que vinga a Paiporta durant les Festes de Sant Roc trobe alguna cosa que l’apassione, des de la música més actual fins a homenatges a grans icones com Raphael«.

El dia ha començat amb força amb la primera jornada del Sant Roc Festival Paiporta, un esdeveniment que combina música en directe, ‘tapeo’ i la participació d’artistes locals, dissenyat per a gaudir de la #vesprada en família o amb amics. Este ‘tardeo’, que s’estendrà fins a les 23.00 h, és una de les novetats de les festes.

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, ha expressat la seua satisfacció per l’alta participació que estan tenint els esdeveniments d’enguany. «Estem molt contents amb la resposta de la gent. Enguany, hem dissenyat una programació que combina diversió, tradició i festa, pensant en totes les franges d’edat i tots els gustos. Volem que les nostres festes es convertisquen en un referent a la comarca, i els resultats estan sent molt positius».

La jornada d’ahir, 8 d’agost, va estar marcada per la celebració d’esdeveniments esportius i culturals que van atraure un públic variat. A les 19.00 h, es va dur a terme la XXIVa Volta a Peu Infantil, organitzada pel Club Atletisme Paiporta i Von Hippel Lindau, amb eixida i meta en la Plaça Blasco Ibáñez. Simultàniament, es va celebrar el Campionat de Petanca en les pistes al costat del metre, coordinat pel Club Petanca Paiporta.