L’Espai Jove de Catarroja, referent també per la seua programació durant l’estiu

L’Espai Jove de Catarroja ha posat el fermall d’or a la seua programació estiuenca d’activitats i tallers després d’un estiu replet d’opcions per al públic jove de la ciutat.

Aquesta iniciativa, de caràcter permanent i periòdic, pretén respondre a les necessitats lúdiques i d’oci saludable de la joventut d’aquest municipi de l’Horta Sud, proporcionant-los una oferta única i adaptada per a cada estació.

“L’Espai Jove s’ha convertit en un referent precisament per la seua variada programació  i l’àmplia oferta d’activitats i opcions lúdiques i formatives per a la població jove. L’Estiu Jove és un exemple més del seu èxit”, assenyala l’alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent.

De totes les activitats gratuïtes de l’Estiu Jove, les més populars i sol·licitades d’aquesta temporada han sigut l’excursió de barranquisme aquàtic al Gorgo de l’Escala d’Anna, l’oci nocturn ‘Cata la Nit’ i les multiactivitats aquàtiques, que no sols han omplit per complet les places disponibles, sinó que a més han comptat amb llistes d’espera.

Els tallers ‘Crea el teu propi atrapa-somnis’ i la ‘Mini water party’ també han tingut un gran índex de participació entre el públic més infantil de la ciutat.

Ara, havent conclòs la programació estiuenca, des de l’Ajuntament i l’Espai Jove es treballa en la pròxima programació ‘Tardor Jove’, que s’anunciarà a partir de setembre.

L’Espai Jove s’ha convertit des de la seua inauguració a la fi de 2023 en un lloc de referència per a la joventut del municipi i voltants amb unes instal·lacions modernes i adaptades als nous temps, així com amb la seua programació periòdica i l’oferta d’oci saludable durant tot l’any.