Les Festes 2024 de Paiporta comencen la recta final

Les Festes Populars 2024 de Paiporta comencen la recta final. Totes les comparses de la localitat van congregar ahir a una multitud al llarg del seu recorregut pels carrers del poble, acompanyats de la música, balls, animació i els seus espectaculars vestits. Fins ben entrada la nit, les diferents esquadres van fer el seu recorregut tradicional, passant per la localització de les autoritats per a saludar i posar el fermall d’or a estes festes de Sant Roc.

A l’Entrada va assistir l’alcaldessa, Maribel Albalat, tot l’equip de govern i la corporació municipal. A més, centenars de ciutadans es van acostar a gaudir de la música i l’espectacle de les diferents comparses i de l’emoció de l’entrada del Capità, Javier Pastor Garrido, i la seua Dama, Ana Belén García Pérez.

I esta nit, la Unió Musical farà el seu tradicional concert de Sant Roc en la Plaça Cervantes, precedit de l’Entrada de la Murta i la Processó de la Mare de Déu d’Agost. Demà acaben les activitats de Sant Roc amb la Missa, la benedicció de pans, la cavalcada, la processó i el ball tradicional. A migdia la població podrà gaudir d’una mascletà en el Barranc i del Castell de focs artificials a les 00.00 h.

I, com cada any, el dissabte 17 d’agost els festers també han programat el seu Dia del Gos amb diferents actes com la cavalgata, la processó del Gos i la Cremà amb Castillo de focs artificials.