À Punt retransmet les entrades de Moros i Cristians d’Ontinyent

Este divendres 23 d’agost, a partir de les 18:00 hores, À Punt retransmet des d’Ontinyent, en directe, l’entrada de les festes de Moros i Cristians que cada agost organitza la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia.

Ferran Cano presenta en esta ocasió el programa que mostrarà les desfilades més destacades de les comparses de la festa, declarada d’interés turístic nacional. 

A les 18:00 h, per la televisió i el web, podrem veure com el bàndol dels cristians entra al poble d’Ontinyent encapçalat pel capità i la comparsa i seguit per dotze comparses que desfilen a ritme de marxes cristianes i pasdobles.

Els espectadors també podran assistir a l’Entrada mora a través d’À Punt. A partir de les 22:15 hores, l’exèrcit de la mitja lluna —com els cristians a la vesprada— abillat amb els vestits de gala, desfilarà per les avingudes de l’Almaig i de Daniel Gil amb carrosses majestuoses, cavalls i camells i delectarà l’audiència amb balls i danses… I, per descomptat, música. Bona cosa de marxes mores per a fer l’entrada a la vila d’Ontinyent.