Màxim Vera, vencedor de la XVI Edició del Concurs d’All i Pebre de Sedaví
Van participar més de cent deu perols i una xifra superior a les dues mil cinc-centes persones.
En la nit del dimarts 8 d’octubre, Sedaví va acollir la celebració de la XVI Edició del Concurs d’All i Pebre, Festa d’Interés Turístic de la Província de València, en la qual van participar més de cent deu perols i una xifra superior a les dues mil cinc-centes persones, per al que el consistori va repartir un total de dos-cents quilos d’anguiles així com els ingredients necessaris per a elaborar aquest típic plat de la gastronomia valenciana.
En aquest sentit, i segons la decisió del jurat compost pel cap de Comarques del diari Levante-EMV César García, la vicepresidenta de la Asssociació Gastronòmica “El Cullerot” d’Alaquàs Isabel Cosme i la Fallera Major de Sedaví Rosa Gascó el primer premi va ser per al all i pebre cuinat per Màxim Vera, sent José Antonio Compañ el segon classificat i tercer Francisco Miguel Rodrigo
En el lliurament de premis en el que es va entregar una mocadorà a cadascun dels tres primers i un perol de 10 litres al vencedor va ser present el subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana José Rodríguez Jurado, l’equip de Govern municipal encapçalat per l’alcalde José Francisco Cabanes, els membres del jurat i Jorge Herruzo i Carles Aparisi en representació de Caixa Popular, un dels col·laboradors al igual que Carrefour Alfafar.
Després del lliurament del premi, l’himne regional va donar entrada al 9 d’octubre acompanyat dels tradicionals focs artificials i l’actuació de l’orquestra Empopados que va posar el colofó a celebració.