Catarroja ofereix ajudes per a l’adquisició de material didàctic a l’alumnat de 3 a 5 anys

«Amb aquestes ajudes volem donar suport a les famílies en la compra de material i facilitar les activitats curriculars en esta etapa de l’escolarització», comenta el regidor d’Educació, José Antonio Cuberos.

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Catarroja ha publicat la convocatòria d’ajudes per a la compra de material escolar i curricular per a l’alumnat de Catarroja escolaritzat en els cursos corresponents al segon cicle d’Educació Infantil, de tres a cinc anys, en centres públics i privats concertats, així com l’alumnatescolaritzat en aules reglades de dos anys en aquellscentres públics d’Infantil i primària que disposen d’ellsdurant el curs 2024-2025.

El regidor d’Educació, José Antonio Cuberos, ha explicat que «els centres escolars de Catarrojas’encarreguen de gestionar les ajudes per a totl‘alumnat matriculat, de manera que únicament han de presentar la sol·licitud els escolars empadronats a Catarroja però escolaritzats en un altre municipi». En aquest cas, les famílies hauran de sol·licitar l’ajudatelemàticament, i el període de sol·licitud s’inicia dillunsque ve 21 d’octubre i romandrà obert fins al 31 d’octubre.

Les ajudes per a material escolar ascendeixen a 50 euros per escolar i tenen com a objectiu l’adquisició de material escolar per a «ajudar a les famílies en la compra de material i facilitar les activitats curriculars en aquesta etapa de l’escolarització», comenta el regidor d’Educació, José Antonio Cuberos.