Compromís en Paterna celebra hui el 9 d’octubre amb un concert de Pau Alabajos

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “deixar la celebració del 9 d’octubre limitada als actes institucionals ens sembla desaprofitar possibilitats per a commemorar un dia que és molt significatiu per als valencians i valencianes. Per això, des de Compromís per Paterna hem decidit celebrar-ho també amb un concert de Pau Alabajos hui a les 19.30 hores, en el Teatre Capri del poble amb entrada lliure”.

“Celebrar el concert esta setmana, anticipant-nos a la setmana d’actes oficials, és una manera d’obrir boca a l’efemèride del 9 d’octubre. Cal apropar les tradicions, la festa i tot allò que ens fa ser i sentir valencians, des de convocatòries com la que llancem a la ciutadania de Paterna per a que vinga a escoltar la música de Pau Alabajos. I amb aquest concert també promocionem el valencià, assignatura que l’Ajuntament de Paterna té pendent des de fa molt de temps, i que ni per a dates com el 9 d’octubre ho té present. Per no parlar de l’oblidada Ruta Estellés en Paterna”.

“Serà un concert de caire acústic, amb entrada gratuïta només condicionada pel límit d’aforament del Capri. Considerem que és una manera de viure de més a prop amb la ciutadania de Paterna la nostra cultura, el valencià i tot allò que representa el 9 d’octubre, fent un acte que se n’ix de la solemnitat d’alló més institucional”, conclou Juanma Ramón.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *