La Fundació Horta Sud entrega la Menció Colibrí a la Plataforma Pobresa Zero

La Fundació Horta Sud ha decidit atorgar la Menció Colibrí 2016 a la Plataforma Pobresa Zero, com a reconeixement al seu treball en la sensibilització i la mobilització social contra la pobresa i la desigualtat. L’acte de lliurament seràdemà 1 de desembre de 2016, a les 18’00, al Museu Comarcal de l’Horta Sud.

Amb la Menció Colibrí 2016 la Fundació Horta Sud vol posar en valor a associacions o col·lectius que treballen en la defensa dels drets humans i valors democràtics, que ajuden a construir una societat més justa per a tots els ciutadans. Pobresa Zero està composta per 180 organitzacions i entitats que lluiten conjuntament per fer un món millor.

Per al comitè de selecció, Pobresa Zero ha destacat durant  la seua trajectòria per assumir el compromís i la responsabilitat de mobilitzar a la societat i, alhora, pressionar als seus representants polítics, perquè complisquen les seues promeses quant a l’eradicació de la pobresa i les desigualtats del món, i perquè complisquen amb les seues obligacions de drets humans, civils, polítics, econòmics, socials, culturals i ambientals en tots els àmbits.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *