La passarel·la de la platja de Meliana es trobarà tancada fins a la primera quinzena de juliol

L’accés a 𝗹𝗮 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗷𝗮 𝗱𝗲 𝗠𝗲𝗹𝗶𝗮𝗻𝗮 𝘀’𝗵𝗮𝘂𝗿à 𝗱𝗲 𝗳𝗲𝗿 𝗱𝗲𝘀 𝗱’𝗔𝗹𝗯𝗼𝗿𝗮𝗶𝗮 𝗽𝗲𝗿 𝗣𝗼𝗿𝘁 𝗦𝗮𝗽𝗹𝗮𝘆𝗮

La passarel·la de la platja de Meliana es troba 𝘁𝗮𝗻𝗰𝗮𝗱𝗮 pel fet que el 14 de febrer passat un camió la va colpejar violentament i li ha causat 𝗱𝗮𝗻𝘆𝘀 𝗴𝗿𝗲𝘂𝘀 que en desaconsellen l’ús per a garantir-ne la seguretat, així ho ha anunciat en xarxes socials l’ajuntament de Meliana.

Després de l’anàlisi tècnic per part del Ministeri de Foment, divendres passat va tindre lloc una reunió entre el Ministeri, la Conselleria i l’Ajuntament per a coordinar-ne les actuacions i agilitar-les com més millor. Les conclusions van ser les següents:

Inicialment, dins de les actuacions de la construcció de l’Anell Verd “estava prevista només la substitució total de les rampes d’accés lateral a la passarel·la per a fer-les accessibles d’acord amb la normativa actual. Després de l’accident, també 𝘀’𝗵𝗮 𝗱𝗲 𝘀𝘂𝗯𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝗶𝗿 𝗲𝗹 𝘁𝗿𝗮𝗺 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗽𝗮𝘀𝘀𝗮𝗿𝗲𝗹·𝗹𝗮, que ha quedat molt danyat”.

L’incident ha suposat un canvi important en l’actuació ja que, encara que no estava previst en el projecte de l’Anell Verd, finalment “es renovarà 𝘁𝗼𝘁𝗮𝗹𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗹𝗮 𝗽𝗮𝘀𝘀𝗮𝗿𝗲𝗹·𝗹𝗮, i suposa un esforç per tal d’agilitar-ne la tramitació i l’execució amb la finalitat que siga com més ràpida millor. En qualsevol cas, la previsió del Ministeri de Foment és que 𝗹𝗲𝘀 𝗼𝗯𝗿𝗲𝘀 𝗻𝗼 𝗲𝘀𝘁𝗮𝗿𝗮𝗻 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝗶𝘁𝘇𝗮𝗱𝗲𝘀 𝗳𝗶𝗻𝘀 𝗮 𝗹𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝗿𝗮 𝗾𝘂𝗶𝗻𝘇𝗲𝗻𝗮 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗹𝗶𝗼𝗹”.

Prima, 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝗿 𝗾𝘂𝗲 𝗿𝗲𝘀, 𝗹𝗮 seguretat i, per això, mentre duren les obres, l’accés a 𝗹𝗮 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗷𝗮 𝗱𝗲 𝗠𝗲𝗹𝗶𝗮𝗻𝗮 𝘀’𝗵𝗮𝘂𝗿à 𝗱𝗲 𝗳𝗲𝗿 𝗱𝗲𝘀 𝗱’𝗔𝗹𝗯𝗼𝗿𝗮𝗶𝗮 𝗽𝗲𝗿 𝗣𝗼𝗿𝘁 𝗦𝗮𝗽𝗹𝗮𝘆𝗮.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *