L’Agrupació Musical Patraix oferirà a Godella un concert solidari a benefici de l’ONG InteRed

El proper diumenge 13 de maig a les 11:00 h tindrà lloc en el teatre Capitolio de Godella el Concert Solidari de les bandes titular i juvenil de l’Agrupació Musical de Patraix a benefici de la ONGD InteRed.

Aquest Concert Solidari, que compta amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Godella, s’organitza amb motiu del XXV aniversari de la ONGD InteRed, que treballa pels drets humans a través de l’Educació i l’Equitat de Gènere.

Les entrades, amb un donatiu de 3 euros, es podran adquirir el mateix diumenge en el teatre, o prèviament en la seu d’InteRed Comunitat Valenciana (c/Mauro Guillén, 5, pta 2 – València).

Per a aquells que no puguen assistir però vulguen col·laborar amb l’organització es poden comprar entrades de Fila Zero fent un ingrés en el compte d’InteRed: ES 78 0049 0356 5127 1042 0284.

InteRed, que enguany celebra el seu 25 aniversari, desenvolupa a nivell nacional múltiples iniciatives de formació tant a alumnat com a professorat de centres educatius, universitats i col·lectius socials de diversa índole. Així mateix desenvolupa una important tasca educativa en països d’Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia amb dones, xiquetes, xiquets i joves.

La Fundació InteRed és una ONG de Desenvolupament creada en 1992 per a impulsar, des de la societat civil, una Xarxa d’Intercanvi i Solidaritat entre els pobles, grups socials i cultures dels països del Nord i del Sud, amb la finalitat de lluitar contra la pobresa, les desigualtats i l’exclusió.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *