Paiporta ultima els actes per al 8 de març

Aquesta setmana s’ha reunit per segona vegada el Consell de la Dona de Paiporta, entitat formada per dones de diferents àmbits de la localitat reactivat a iniciativa del nou equip de govern. La regidora de Benestar Social i Igualtat i vicepresidenta, Maribel Albalat, va informar sobre les activitats programades des de la Regidoria entorn del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, on s’inclouran actes culturals, de sensibilització i altres iniciatives d’associacions de Paiporta. Tant la presidenta, l’alcaldessa, Isabel Martin, com la regidora d’Igualtat, convidaren a la ciutadania a participar activament en aquesta programació.

 

A més, Martín i Albalat van informar sobre les iniciatives presses en matèria d’Igualtat. Al pressupost 2016 s’inclourà una plaça de tècnic/a en la matèria, que s’encarregarà de portar endavant les polítiques d’igualtat d’oportunitats i de gènere a Paiporta. També implementarà el Pla d’Igualtat, que ja s’està impulsant amb la col·laboració de la Diputació de València.

 

També es va consensuar un calendari de treball. La pròxima setmana es reunirà la comissió de treball del Consell de la Dona per recollir i consensuar les aportacions a la programació del 8 de Març. Així s’inicia un espai de treball on les dones de Paiporta poden participar en la presa de decisions sobre les polítiques públiques destinades a la consecució de la igualtat efectiva de dones i homes en l’àmbit local.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *