València tindrà per fí unitat canina de la Policia Local en octubre

Detectarà la venda a la menuda de drogues en parcs

El pròxim mes d’octubre entrarà en funcionament la Unitat Canina d’Operacions Policials de la Policia Local de València, que inicialment estarà integrada per quatre agents i quatre cans ensinistrats per a realitzar funcions de prevenció i detecció de venda a la menuda de drogues i unes altres tasques per a les quals siguen requerits.

A la moció inicial de la regidora María Jiménez, de Ciutadans, es va incorporar una proposta alternativa d’acord presentada per la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, que va precedir a la votació unànime de tots i totes els integrants de la corporació municipal a la creació de la Unitat Canina d’Operacions Especials «amb dotació econòmica en mitjans físics i econòmics».

Jiménez va assenyalar que «el cost de la seua creació és assumible», mentre que Alberto Mendoza, del Grup Popular, es va referir al fet que «és complicat crear una unitat canina, però estarem a favor de qualsevol cosa que servisca per a millorar la Policia Local».

Menguzzato va dir que «el Govern de la Nau proporciona tot el material que necessita la Policia Local i que no va tenir quan governaven vostés», i va explicar que, «com a fruit de la reorganització d’efectius, hem pogut disposar de quatre agents que, amb quatre gossos, tindran com a objectiu principal la detecció del consum i la venda a la menuda de drogues en parcs». Menguzzato va agrair el suport unànime a la proposta, «més enllà de qui haja sigut la primera a realitzar-la».

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *