Moncada celebra el dia del comerç fins prop de la mitjanit de divendres

La nit del divendres 28 de juny els comerços i el mercat municipal de Moncada romandran oberts fins prop de la mitjanit.

El Dia del Comerç es presenta a la ciutat com una jornada en la qual l’activitat comercial, que s’allargarà més enllà de l’horari habitual, s’amenitzarà amb música i gastronomia. L’Associació de Comerciants de Moncada i el Mercat Municipal, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, han impulsat este dia com a inici de la temporada de rebaixes.

Amb la celebració del Dia del Comerç busquem incentivar el comerç local amenitzant una jornada amb activitats socioculturals. Esperem que esta campanya siga un èxit, ja que comptem amb el suport dels comerciants de la nostra ciutat”, sosté Álvaro Gonzalvo, vicealcalde i regidor de Comerç.

Estem molt contents de la resposta dels nostres comerciants a esta iniciativa, perquè enguany superem la xifra de participants d’anys anteriors, una cosa sempre positiva per a incrementar la difusió del comerç local i els productes autòctons”, afig Andrés Navarro, president de l’Associació de Comerciants de Moncada.

La programació inclou tres espectacles musicals, una batucada de la mà de la Unió Musical de Moncada, un tren turístic durant tota la jornada per a aquells que compren en els comerços locals i degustacions i quint i tapa en les parades del mercat municipal.

Els carrers Lluís Vives i 25 d’abril, pròxims al mercat, sofriran talls al trànsit durant esta jornada.