Tres falleres de l’Horta poden convertir-se en Fallera Major de València de 2025

Carla, Carme i Martina, són dos dones i una xiqueta que formen part ja de les Corts d’Honor de les Falleres Majors de 2025 i amb tota seguretat representaran a la comarca de l’Horta i a les seues comissions falleres amb «alegria, il·lusió i saber estar», paraules que les han dedicat estos dies els alcaldes dels municipis als quals pertanyen. Però el seu somni pot anar més enllà, i este dilluns, 14 d’octubre, poden convertir-se en les màximes representants de la Festa, ja que qualsevol d’elles pot rebre la telefonada de l’alcaldessa de València, Maria José Catalá, per a comunicar-les que són Falleres Majors de València.

Martina Fas Martín, pertany a la Falla Plaza de la Moreria de Mislata, té 11 anys i estudia 6é de primària en el col·legi Sagrado Corazón de Jesús.

Carla Marcos García, és de la Falla María Benlliure de Burjassot, té 25 anys, va acabar la carrera de Nutrició Humana i Dietètica, però hui dia no exercix d’això, sinó que és tripulant de cabina de vol (TCP) i al setembre ha començat el PPL per a ésser pilot.

Carme Montes Ortí, pertany a la Falla Sant Antoni de Xirivella, té 29 anys i encara que va estudiar Periodisme, és professora d’educació secundària de Llengua Castellana i Literatura.