Ca La Mare i APAMI de Catarroja obtenen una ajuda de la Fundació Horta Sud per al seu projecte integrador

La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grupo Ugarte han lliurat  20.000 euros als projectes presentats a la convocatòria de Projectes Interassociatius en un acte celebrat en el TAC de Catarroja, en el qual han participat més d’un centenar de persones. La convocatòria de Projectes Interassociatius de 2017 concedeix ajudes d’entre 3.500 i 1.500 euros a 10 projectes en els quals participen més de 50 associacions i entitats de tota la comarca.

L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó s’ha mostrat molt satisfet de “poder celebrar per primera vegada a Catarroja aquesta entrega d’ajudes, donat que des de fa any i mig venim col·laborant amb la Fundació Horta Sud de manera molt activa. Aquesta convocatòria és a més molt especial perquè s’ha estimat atorgar l’ajuda de major quantia a dues associacions catarrogines que han presentat un projecte de col·laboració molt engrescador, Ca la Mare i APAMI, amb un projecte que té com a objectiu facilitar la integració de les persones amb diversitat funcional mitjançant la cuina i que suposa també la mostra de que, si unim esforços i projectes, podem arribar als nostre objectius de manera més satisfactòria i beneficiosa per a la societat en la que vivim i per la que apostem dia a dia.»

La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grupo Ugarte convoquen cada any aquestes ajudes perquè les associacions de la comarca, de manera conjunta, puguen desenvolupar projectes de participació social amb els quals transformar la realitat i cohesionar a la ciutadania. Amb aquestes ajudes l’objectiu és afavorir la participació ciutadana i enfortir el teixit social de la comarca, contribuint a la realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col·laboració entre associacions.

En 2017 s’han presentat un total de 36 projectes, en els quals participen més de 200 associacions. Segons Alfred Domínguez, president de la Fundació Horta Sud, «és emocionant que més de 200 organitzacions de la comarca hagen engegat tants projectes conjunts. Açò significa que el missatge de col·laboració, participació, treball en xarxa, unitat, està sent interioritzat per les associacions, que ja saben que juntes tenen més força».

Foto: Membres de les associacions APAMI i Ca la Mare de Catarroja, guanyadores de 3.500 euros.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *