La Conselleria donarà solució al pas de vianants on va patir un atropellament un xiquet a Museros

Arrel de l’atropellament que va patir un xiquet el passat dijous, 8 de febrer, al pas de vianants situat a la rotonda de la carretera CV-32, l’Ajuntament de Museros informa que: Aquest matí, 15 de febrer, l’Alcaldessa de Museros, Cristina Civera i el Regidor d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç, Vicente Pérez, s’han reunit amb el Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, Carlos Domingo i el Subdirector General de Mobilitat, Josep Llim, amb l’objectiu donar una solució a la perillositat d’aquest punt de pas vianants. Des de la Conselleria d’Obres Públiques, Habitatge i Vertebració del Territori s’està treballant en un projecte destinat a millorar la CV-32 i que contempla substituir aquest pas de zebra per una rotonda amb un pas subterrani per als vianants. No obstant, encara que el projecte està en marxa i donada la gravetat dels fets esdevinguts, la Conselleria s’ha compromès a donar una solució provisional fins que s’execute les obres del projecte. L’actual semàfor en ambre intermitent, es substituirà per un semàfor amb polsador que canviarà a roig quan un vianant vulga passar, i romandrà en verd la resta del temps. L’Ajuntament de Museros lamenta profundament el succés ocorregut i mostra tot el seu suport al xiquet, qui evoluciona favorablement a l’hospital, i a la seua família. I recorda, que la precaució al volant és l’element clau en la convivència vianants i vehicles, sobre tot en zones de baixa visibilitat.

Arrel de l’atropellament que va patir un xiquet el passat dijous, 8 de febrer, al pas de vianants situat a la rotonda de la carretera CV-32 al terme de Museros hui l’Ajuntament de Museros ha informa’t que «aquest matí, 15 de febrer, l’Alcaldessa de Museros, Cristina Civera i el Regidor d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç, Vicente Pérez, s’han reunit amb el Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, Carlos Domingo i el Subdirector General de Mobilitat, Josep Llim, amb l’objectiu donar una solució a la perillositat d’aquest punt de pas vianants. Des de la Conselleria d’Obres Públiques, Habitatge i Vertebració del Territori s’està treballant en un projecte destinat a millorar la CV-32 i que contempla substituir aquest pas de zebra per una rotonda amb un pas subterrani per als vianants. No obstant, encara que el projecte està en marxa i donada la gravetat dels fets esdevinguts, la Conselleria s’ha compromès a donar una solució provisional fins que s’execute les obres del projecte. L’actual semàfor en ambre intermitent, es substituirà per un semàfor amb polsador que canviarà a roig quan un vianant vulga passar, i romandrà en verd la resta del temps».

L’Ajuntament de Museros «lamenta profundament el succés ocorregut i mostra tot el seu suport al xiquet, qui evoluciona favorablement a l’hospital, i a la seua família. I recorda, que la precaució al volant és l’element clau en la convivència vianants i vehicles, sobre tot en zones de baixa visibilitat».

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *