Xarrada informativa a Xirivella sobre les al·legacions a la remodelació de l’autovia V-30

Quina V-30 vol el Ministeri i quina necessita Xirivella? Dimecres 25 de gener a les 19.00 hores, l’Ajuntament de Xirivella ha organitzat al Centre Jove una xarrada informativa per exposar l’avantprojecte de Foment i les al·legacions en contra que ha presentat el consistori. L’acte està organitzat per la Regidoria d’Urbanisme i comptarà amb la presència del personal tècnic de l’Ajuntament per a esclarir qualsevol dubte que la ciutadania puga tindre respecte al projecte i les al·legacions.

El projecte de modificació de l’autovia V-30 que prepara el Ministeri de Foment ha generat dubtes i incerteses entre la ciutadania. Xirivella és la localitat més afectada per estes modificacions: el projecte elimina l’entrada des de València per la plaça d’Espanya (antiga Feycu) i l’impacte ambiental és elevat a Vicentica la Serrana o l’avinguda del Riu Túria. El projecte es pot consultar a la web municipal www.xirivella.es.

Al desembre, l’Ajuntament va organitzar una reunió per explicar este projecte a la Federació d’Associacions Veïnals, amb qui es va acordar organitzar accions informatives i reivindicatives conjuntes per tal que el Govern d’Espanya escolte i tinga en compte les necessitats de Xirivella i no torne a ser una de les grans oblidades en la planificació estratègica de l’àrea metropolitana de Valènca.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *