Xirivella finalitza les obres de millora de calçades i carril bici

Xirivella ha finalitzat les obres de millora de calçades finançades pel pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València. S’han reparat els carrers de l’Art Major de la Seda (a la zona del Pou), Germanes Cubells (a la zona del parc), l’avinguda de Camí Nou, el carrer de Montealegre i l’avinguda Verge dels Desemparats (davant del CEIP Antonio Machado) amb un cost de 39.740 euros (sense IVA).

D’altra banda, en els pròxims dies es donarà per acabada la primera fase del carril bici que connectarà Xirivella amb Alaquàs. Es tracta del tram que hi ha entre el poliesportiu municipal Ramon Sáez de Xirivella i el camí de Faitanar. Les obres han tingut un cost de 20.000 euros (IVA no inclòs) i han sigut finançades també pel Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València.

A més, s’ha renovat la bancada de bicicletes del servei municipal de lloguer MiBisi que hi ha instal·lada a l’estació de Renfe Xirivella – Alqueries, que estava en un estat molt deteriorat. Esta renovació ha tingut un cost d’uns 2.000 euros, que ha sufragat la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *