Totes les activitats infantils de les festes de Montcada

L’Ajuntament de Montcada, a través de la Regidoria de Cultura, ha preparat una programació cultural especial per als més menuts en el marc de les Festes Patronals 2024. Amb l’objectiu d’apropar la cultura valenciana a les noves generacions d’una manera divertida i entretinguda, s’han organitzat diverses activitats lúdico-culturals que prometen fer gaudir tant a xiquets com a les seues famílies.

El proper 3 de setembre a les 12:00 hores, el Parc de l’Església serà l’escenari del contacontes «Contes desbaratats», una activitat que combinarà l’humor i la imaginació per captivar l’atenció dels més menuts. Els xiquets podran submergir-se en històries plenes de fantasia, creativitat i tradició, oferint-los una experiència única i enriquidora.

A més, el dia 9 de setembre a les 19:00 hores, el Mercat Vell acollirà l’espectacle infantil «Marcel el Marcià«. Es tracta d’un conte que relata les aventures de Marcel, un simpàtic marcià que visita la Terra per primera vegada i descobreix un món ple de sorpreses. A través de les seues peripècies, Marcel ensenya valors com l’amistat, la curiositat i el respecte per la diversitat. Els assistents podran gaudir d’una narració vibrant, acompanyada d’imatges il·lustratives i música, que farà que la història cobre vida pròpia.

La regidora de Cultura, Anna Gascó, ha destacat la importància d’incloure activitats culturals destinades als xiquets en les festes patronals: «Des de la regidoria considerem fonamental apropar la nostra cultura als més menuts. A través de propostes lúdiques com contacontes i espectacles, els xiquets poden connectar amb les nostres tradicions i llengua d’una manera natural i divertida. Volem que les festes siguen un espai per a tota la família, on també els més menuts puguen gaudir i aprendre.»

Aquestes activitats no sols s’insereixen en el marc de les Festes Patronals 2024, sinó que formen part d’un compromís més ampli de l’Ajuntament per promoure la cultura com a eina de cohesió social i desenvolupament personal des de les primeres edats. La Regidoria de Cultura convida a totes les famílies a participar d’aquesta oferta cultural, tot destacant que aquestes iniciatives són essencials per a crear vincles entre els xiquets i la riquesa de la cultura valenciana.