Tornen les Escapades Comarcals El Meridiano

Després de l’èxit del passat any en què prop de 1.000 veïns de la comarca van gaudir de les Escapades Comarcals El Meridiano, el periòdic reprén la iniciativa i tornarà a oferir als seus lectors i lectors estes divertides rutes turístiques, on els veïns de l’Horta Nord visiten municipis de l’Horta Sud i veïns de l’Horta Sud visitaran poblacions de l’Horta Nord. L’any passat el periòdic va posar en marxa esta iniciativa amb motiu del seu desé aniversari. Les huit Escapades Comarcals El Meridiano que es van realitzar van suposar donar a conéixer per a molts lectors la cultura, tradició i patrimoni de moltes poblacions de la comarca.

Intercanvis

Estos intercanvis són una manera de vertebrar la comarca i donar-la a conéixer. Un compromís intrínsec del periòdic comarcal El Meridiano: posar en valor la nostra comarca. Per eixe motiu i gràcies a la col·laboració este any de la Diputació de València, l’equip del Meridiano reprén les escapades que començaran el pròxim dia 26 d’octubre.

Vine’t

Un autobús arreplegarà, gratuïtament, als veïns i els portarà al municipi de destí sempre acompanyades per les guies que seran les encarregades d’explicar les Escapades, una vegada acabada l’Escapada el mateix autobús els retornarà a la seua població. Enguany les Escapades Comarcals El Meridiano recorreran: Aldaia-Alaquàs, El Puig, Meliana, Torrent, Miradors de l’Horta i Alfafar. Per a poder acudir a les Escapades Comarcals és necessari escriure al mail: aniversario@elmeridiano.es

ESCAPADES

1a ESCAPADA AL PUIG: 26/9/2023
Visita al monestir i visita guiada pel barri antic de la població. (Susana i Eva)

2a ESCAPADA A ALDAIA: 3/10/2024
Visita al Museu del Margalló i visita al taller artesanal d’Angel Blay.

3a ESCAPADA A MIRADORS DE L’Horta: 26/10/2024
Passeig per l’horta de Foios i Vinalesa veient escultura efímeres del festival de Miradors.

4a ESCAPADA A ALFAFAR: 14/11/2024
Visita l’Alqueria del Pí i el barri del Tremolar.

5a ESCAPADA A TORRENT: 28/11/2024
Visita la torre de Torrent i el Museu Comarcal de la comarca de l’Horta Sud.

6a ESCAPADA A MELIANA: 9/12/2024

Visita Palauet de Noia i Belén de Roca.